Parteneriate bazate pe tehnologie

Devino partener UHS&S

De-a lungul timpului am construit împreună cu partenerii noștrii proiecte de succes. Aceste proiecte au stat la baza consolidării companiei noastre. Ne dorim să intrăm în contact cu cât mai mulți parteneri care doresc să construiască alături de noi.

Parteneriate bazate pe tehnologie

Cine pot fi partenerii noștrii?

Firme de IT & Marketing

SUBCONTRACTARE

Agenți de vânzari

COMISION/AFILIERE

Orice persoană juridică

PARTENERIAT
Parteneriate bazate pe tehnologie

Firme de IT & Marketing

Oferim posibilitatea firmelor de IT & Marketing să își externalizeze unele proiecte sau unii clienți către noi. Aceste colaborări se întamplă într-un cadru legal, având la bază un contract și un NDA (contract de confidențialitate). Așa că, dacă ai nevoie să externalizezi diferite proiecte către noi, completează formularul de mai jos.

Parteneriate bazate pe tehnologie

Agenți de vânzări

Pe lângă partenerii care ne subcontractează, compania noastră are și parteneri care redirecționează clienți către noi. Așa că, dacă vrei să ai un venit suplimentar, îți oferim un comision cuprins între 8-12% din toate proiectele unui client adus. Completează formularu de mai jos pentru a discuta despre colaborare.

Parteneriate bazate pe tehnologie

Persoane juridice

Dacă ai o companie sau vrei să înființezi una, și ai nevoie de un partener care să se ocupe de tot ce înseamna IT în firma ta, noi suntem soluția. Te ajutăm să externalizezi aceste aspecte și să îți iei o povară de pe cap, acest lucru ajutându-te să te axezi pe afacere și să scalezi, dar în același timp să ai o prezență impecabilă în mediul online.

Parteneriate bazate pe tehnologie

Un partener este un punct cheie în afacere

Completează formularul alăturat sau contactează-ne prin una din metodele disponibile pe website (telefon, email, whatsapp).

Adresă:

București, România

Telefon/Whatsapp:

+40770547858

Detalii firmă:

Denumire firmă: UtilHelp Software&Solutions
CUI: 41933708

    Ești gata să evoluezi?

    Scrie-ne mai jos și hai să evoluăm împreună.

    Sunt de acord cu termenii și condițiile.

    UtilHelp Software&Solutions a devenit INNTECH. Pentru a accesa noul website, apasa pe butonul de mai jos sau acceseaza https://inntech.dev.