Ai nevoie de un website de prezentare pentru servicii locale?

Ai o firmă de servicii locale și încă nu ai prezență în mediul online? Te ajutăm să te dezvolți în mediul online, prin intermediul unui website de prezentare pentru servicii locale. 

Navighează mai jos în pagină și descoperă cum arată modelul curent, apasă pe butonul „Spre Proiect” pentru a vedea live modelul.

Dacă vrei să aflii care sunt costurile realizării unui website de prezentare, ți-am pregătit aici un articol complet despre „Cât costă un website de prezentare?”.

Îți oferim consultanță gratuită în realizarea unui website de prezentare, apasă aici pentru a te înscrie.

UtilHelp Software&Solutions este specializată în dezvoltarea de soluții software (website-uri, aplicații, magazine online și nu numai), strategie și consultanță IT în vederea dezvoltării afacerilor în mediul online.

Ce oferim clienților noștrii? Dezvoltare rapidă, plată în rate, o lună de mentenanță gratuită, răspuns rapid la orice cerere și consultanță gratuită.

CATEGORIE:
Modele
Client:
Website de prezentare pentru servicii locale

Cât timp durează realizarea unui website de prezentare?

Timpul de dezvoltarea al unui website de prezentare variază de la 24 de ore (în cazul Landing Page-urilor) și diferă de la proiect la proiect.

Cât costă un website de prezentare

Un website de prezentare are un preț de plecare de la 249E pentru website-urile cu teme la bază, și de la 749E pentru website-urile cu design personalizat.

Cum pot lua legătura cu voi?

Poți lua legătura cu noi prin formularul de pe pagina de contact sau prin telefon +40770547858 sau email office@utilsoftwaresolutions.ro.

Oferiți și alte servicii pe lângă realizarea de website-uri de prezentare?

Da, pe lângă acest serviciu oferim și următoarele servicii: dezvoltare de software la comandă (web și mobile), branding și design customizat, web design, promovare prin intermediul rețelelor de socializare, consultanță și implementare magazine online, sprijin de externalizare IT pentru companii.