Dezvoltare website-uri și magazine online

Avem experiență în toate aspectele dezvoltării web pentru a ne ajuta clienții să-și atingă potențialul maxim. Puneți-vă afacerea online, câștigați mai multe vânzări și descoperiți mai mulți clienți potențiali.

Adoptăm o abordare cuprinzătoare a dezvoltării web, începând de la codificare și mark-up până la design și conținut web. Ne mândrim ca o echipă de profesioniști cu experiență care lucrează împreună. Obiectivul nostru este de a vă dezvolta site-ul web nu numai pentru a se clasa mai sus în motoarele de căutare, ci și pentru a oferi cu adevărat cea mai bună experiență posibilă utilizatorilor dvs.

Oferim o gamă largă de servicii care includ site-uri de comerț electronic, site-uri web complete, platforme, portaluri, extraneturi, intraneturi, soluții software personalizate, aplicații mobile și tablete native și hibride, jocuri creative și build, aplicații Facebook, un hub de informații sau pur și simplu un site care acționează ca portofoliu online pentru a vă afișa serviciile. Vă putem ajuta cu toate nevoile dumneavoastră.

Magazine Online - eCommerce

Îți construim propriul magazin online, pe placul tău.

CMS, WordPress, Drupal

Dezvoltăm sisteme de management de conținut (CMS) pentru a vă permite să gestionați conținutul site-ului în mod eficient.

Aplicații mobile

Construim aplicații pentru telefon custom dar și WebView.

Website-uri custom

Îți creem un blog, un site de știri sau orice website ai nevoie.

Email Template

Îți creem propriile template-uri de email pentru clienții tăi.

PHP and JS Development

Oferim servicii de dezvoltare software în: PHP, Drupal, Python, JavaScript / jQuery și alte tehnologii moderne.

CREȘTE TRAFICUL ȘI MAXIMIEAZĂ PROFITUL

Spune-ne despre proiectul tău

Te vom ajuta cu drag în dezvoltarea proiectului tău.

Completează formularul alăturat și îți vom răspunde în cel mai scurt timp.